Noen her beklager ikke å gå inn i utviklingen

Jeg vet at denne sub liker å få butthurt om diffs mellom store og småbyer i Montreal, men de virkelig eksisterer. Det er et veldig viktig poeng. Jeg vet at små orgler kan betale godt, og store orgs kan betale dårlig, men generelt hvis du vil ha store penger, må du jobbe på et butikksted hvor du ikke klarer et miljø som er mindre enn min Homelab. Det er noe jeg ser mye her. Helvete, det er en frontpaged post om Canada Goose Outlet Paypal fyr som måtte gå til konsernsjef på grunn av et varsel. Den jævla konsernsjef. Gjett hva som skjer (generelt sett) i store selskaper. du kan ikke ha kontakt med konsernsjefen fordi det er flere lag av separasjon mellom deg og C-nivåene. Og jeg satse på lønn gjenspeiler at også Canada. Helvete, det er et frontpagert innlegg om en fyr som måtte gå til konsernsjefen på grunn av et varsel. Den jævla konsernsjef. Gjett hva som skjer (generelt sett) i store selskaper. du har kontakt med konsernsjefen, fordi det er flere lag av separasjon mellom deg og autentiske C-nivåer. Og jeg slår på at Pay Pay Pay reflekterer det også. Nå, i store korps er det også shitty sjefer som klander underlings canada goose outlet for eventuelle feil og tar æren for noe godt. Også avhenger av organisasjonsstruktur. Ikke alle sysadminavdelinger har leder, noen reagerer direkte på CIO / CTO. Det er også selskaper som ikke er så store hodertallene, har bare mye større infrastruktur (flere servere enn folk og servernummer er> 100), slik at du fortsatt https://www.canada-goose-jakker.com trenger kompetente personer å administrere alt dette, men de er direkte under CEOI, egentlig ikke. Jeg er en senior system administrator og trakk veldig nær 6 figurer i fjor. Jeg har en utvikler tankegang, jeg var aldri stor på programmering og ville ikke ha lykkes, ærlig. Som sagt kan jeg kaste sammen en powerhell script, jeg kan automatisere oppgaver, jeg kan lære ny teknologi og implementere det, jeg kan veldig godt, med brukere og andre admins, og jeg legger arbeidet i. Hvis du er fornøyd med din Sys Admin-rolle, kan du starte new york læring AWS og Azure, se på hvilke selskaper som ansetter for og gå til disse dollarene. Jeg var på et sted hvor System Administrators og Help Desk ble separert med ca 15k i året. Min løsning? Stopp jobbe på disse stedene. Bruk dine ferdigheter du har oppnådd og finn en annen jobb. Det er 1000% lettere å få mer penger på en ny konsert enn å få mer penger på en eksisterende konsert. Det du føler er ikke realiteten i situasjonen. Hvis du har en AWS jr cert, er det noen gode betalende roller der ute for deg. Jeg bor i større Minneapolis / Saint Paul-området, og det er gode konserter som faller ut av vinduene, til en god lønn. Du kan definitivt valse ut av gaten og trekke høyere tier lønn. Så mye administrasjon er en blanding av ferdigheter og erfaring. Du rett at du ville gjøre mer ut døren som en dev med en fast skillset. At bare livet du må sette deg inn i og du kommer til å bli overlevert høy lønn på en sølv canada goose butikk uk platter. Også hvis du er utvikler tenkemåte, få koding og få læring og program på egen hånd, og det kan fungere som ditt eget CV. Jeg har aldri sett dette. Ved min siste jobb var utviklerne våre horribelt overarbeidet med antall prosjekter de hadde på platene deres, og jeg fikk inntrykk av at de skulle bli betalt over gjennomsnittet, men jeg vet ikke nøyaktig. Jeg har aldri blitt behandlet som skum, og jeg tror jeg alltid har blitt betalt over gjennomsnittet for min stilling og definitivt mer enn en helpdesk-mann ville bli betalt. Koding interesserer meg i noen grad, men det er absolutt ikke noe jeg vil gjøre hver dag. Jeg hater arbeid. Jeg må ha et prosjekt som interesserer meg personlig for å virkelig komme inn på det.

canada goose norge forhandler

canada goose jakke oslo

canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge

canada goose dunjakke

canada goose outlet norge

canada goose billig

canada goose salg

canada goose norge

canada goose importør norge

canada goose jakke